Musikerne

 

Torben F. Lassen, f. 1947 i København
Trompet, mundharpe, guitar, bas, sang, kapelmester i ”River jazz & blues Band”.

Aktiv musiker, komponist og tekstforfatter siden 1961 indenfor forskellige genrer af  jazz, blues, folkemusik og verdensmusik. Orkesterleder siden 1971. Årets jazzmusiker i Holstebro i 1979. Medvirkende i en lang række musik- og teaterprojekter i København og i Vestjylland. Stifter af ”River Jazz & Blues Band” i 1971 og nu orkesterleder og trompetist.

 

Filt Kristensen, f. 1958 i Ansager
Saxofoner, clarinet og tværfløjte. Komponist og arrangør.

Har spillet siden 1975 i mange forskellige genrer og sammenhænge. Siden 1983 arbejdet og boet i KBH. Har her spillet meget teater og revymusik. Uddannet fra Det Rytmiske Konservatorium 1990 og i løbet af 90´erne arbejdet med de fleste større jazzorkestre heriblandt Ib Glindemann, Radioens bigband og Copenhagen Art ensemble. I dag bosat i Århus hvor han fungerer som freelance musiker, komponist og underviser. Med i ”River Jazz & Blues Band” fra 2010 dels som musiker på tenorsax, clarinet og tværfløjte og som komponist og arrangør.
www.filt-kristensen.dk

 

Allan Bjerregaard, f. 1956 i Viborg
Trækbasun, percussion og sang.

Har spillet basun siden 1966 med undervisning af professionelle basunister fra Prinsens Livregiments Musikkorps i Viborg. Spillede i ungdomsårene i harmoniorkester og senere i big band. Tidligere korsanger i Viborg Domkirke. Har spillet i forskellige traditionelle jazzorkestre siden 1975. Basunist i Riverband siden 1995, og fra 2004 overtog han rollen som den, der annoncerer de enkelte numre.

 

Karen Sørensen, f. 1947 i Ans
Piano.

Aktiv musiker siden 1961. Autodidakt, men har fået undervisning af bl.a. Ole Kock Hansen og Niels Jørgen Steen. Fulgt undervisningen på ”Det rytmiske center” i Silkeborg samt fået forskellige erfaringer gennem arbejdet med mange genrer bl.a. gospel, cabaret, og big band. Har endvidere været aktiv i projekter som poesi og musik med forfatteren Inge Pedersen samt musikalske fortællinger f.eks ”Grundtvig og Kvinderne”. Pianist i ”River Jazz & Blues Band” siden 1974.

 

Jørgen Nielsen, f. 1951 i Gram
Kontrabas og basguitar.

Aktiv musiker siden 1967, fra 1972 som en del af det aarhusianske musikmiljø. Har været studiemusiker i radio og TV. Spiller primært jazz og blues og har turneret/indspillet med navne som Ole Frimer, HP Lange, Peter Thorup, Bourbon Street Jazzband o.m.a. Er desuden aktiv som skribent og fotograf. Medlem af ”River Jazz & Blues Band” siden 2005”.

 

Nikolai Nedergaard Seidelin, f. 1972
Trommesæt, klaver, bas og guitar.

Komponist og underviser. Trommeslager i ”River Jazz  Blues Band” siden 2009. Har stor erfaring som live musiker og studie musiker. Musikalsk nysgerrig og spænder meget bredt, Har spillet stort set alle genrer.
Ud over at spille i ”Riverband” laver han musik sammen med den tyske coach fra ”The Voice” Eva Padilla (USA), Mette Daimiri (DK) og Eric Mendez (CU). Højskoleforstander på Højskolen Mors.